Literatura digital o simplement literatura?

Conversem sobre la possibilitat d’existència d’una literatura digital diferenciada de la literatura i prou. I això en relació a la identitat de l’escriptor.  Ens embranquem de debò.

Mantinc que la formulació de Joan Elies Adell sobre la literatura digital és molt restrictiva i escric que potser és més a prop de l’academicisme que del flux de la realitat. No vull dir que ho trobe malament, sinó que es tracta d’un punt de vista molt restringit.

Respecte a la identitat, afirmo, conra el parer d’alguns dels presents, que l’anonimat és la continuació de la literatura maleïda. O una forma de literatura maleïda.

Fem cap a parlar del llibre digital i l’autoedició. Toni Ibáñez és un antagonista integral dels drets d’autor. La seua opció és l’autoedició.

3 pensaments sobre “Literatura digital o simplement literatura?

  1. Jos Petit diu:

    He estat llegint aquest dies d’escriptors que eviten el sedàs de l’editor tradicional penjant les seves creacions a la xarxa. No com opció transgressora ni en defensa de determinada llibertat, sinó per donar-se a conèixer i arribar a ser un autor ad hoc.
    M’agrada “l’anonimat és la continuació de la literatura maleïda”, anonimat que es pot perdre sense haber d’arribar al suport paper però.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s