La Font de la Salut a Barcelona

20120202 V SANZ A L CATALONIA P1170332

La Font de la Salut a Barcelona, a set on Flickr. Fotografies de Jordi Peñarroja.

El dijous 2 de febrer vam fer la presentació de La Font de la Salut a Barcelona, a la llibreria Catalònia. És la segona vegada que hi presento llibre, de manera que ja m’hi sento com a casa. La llibreria Catalònia deu ser una de les més cèntriques de la ciutat, a tocar de la plaça de Catalunya. La sala dels Arcs és un espai acollidor, molt apropiat per a presentacions en què la distància entre qui presenta el llibre i qui hi assisteix pràcticament és immediata.
En aquesta ocasió, el temps no va acompanyar gaire. Vicenç Llorca, que havia de presentar el llibre, no hi va poder acudir. De totes maneres, ens va fer arribar la crítica que, al març, apareixerà a Serra d’Or perquè en fessem la lectura, com així va fer l’editor de Saldonar, Francesc Gil.
Ens hi van acompanyar els escriptors Xavier Vernetta, que acaba de publicar Els anys salvatges a la mateixa col·lecció Íntims, de Saldonar, Jordi Pijoan-López i Jordi Peñarroja, així com companys, amics i familiars. A més d’altres assistents que potser van venir per les crides a les xarxes socials fetes per l’editor, el presentador o jo mateix.
Un agraïment especial per a Jordi Peñarroja, experimentat fotògraf barceloní molt bon coneixedor dels pobles i la gent de la Ilercavònia, que va fer aquestes fotos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s