La llibreria Serret en la creació artística

És a punt de veure la llum un tercer recull de narracions de la mà d’Aeditors animat per la llibreria Serret de Vall-de-roures, que amb motiu de la III Trobada d’escriptors ebrencs al Matarranya, que tindrà lloc el proper 10 d’agost a Fontespala, va promoure la publicació de narracions al seu bloc. De moment, ja se n’ha difós la portada i la contraportada, que reproduïm en aquest article.

En aquesta ocasió, el recull respon al lema “El paisatge ebrenc en la creació artística”, un lema que remet a la més sòlida tradició artística de l’Ebre, amb exponents com Sebastià Juan Arbó o Pablo Picasso. Aquesta temàtica ha atret fins i tot plomes de fora de l’àmbit ebrenc, com és el cas de Joan Pinyol, narrador contumaç del Penedès i àgil explorador de l’activisme literari.

Entre aquests dos puntals, Aeditors i Serret, s’està formant un veritable moviment literari ebrenc. Hi trobo a faltar, això no obstant, més plomés d’ençà lo riu de la Sénia. És que no n’hi ha cap o és que miren cap a una altra banda?

4 pensaments sobre “La llibreria Serret en la creació artística

Deixa un comentari